La Stone Therapymassage

La Stone Therapymassage van nek, décolleté, schouders en armen

Nekmassage | Beauty with Senses

Massage van nek, décolleté, schouders en armen

Deze vorm van massage is de enige warme en koude steenmassage met een therapeutische nawerking en wordt toegepast bij de gezichtsverzorging, niet bij de huidverbeterende gezichtsverzorging. 

De La Stone Therapymassage is een diepgaande massagevorm die je lichaam volledig in evenwicht brengt. De stenen wordenop je chakra's gelegd. Hierdoor hebben ze een diep therapeutische, ontspannende, aardende en zuiverende werking. ​De La Stone Therapy is absoluut niet te verwarren met een hot stone-massage met enkel warme stenen, die het lichaam te veel opwarmen waardoor je suf van de warmte van de massagetafel stapt.

Eden

As always, a very relaxing visit at Beauty with Senses. Marie-Christine does her work thoroughly and professionally. A must for anyone wanting to get pampered.

Sophie

Helemaal tot rust gekomen met deze heerlijke massage. Marie-Christine is altijd super vriendelijk en laat je compleet op je gemak voelen. Ik had enkele knopen in mijn nek / schouders en hier heeft ze meteen wat op ingewerkt. Zalig.

Arne

De ME in MEtime van Magisch Energetisch.