Marie-Christine Verloo

Marie-Christine Verloo van Beauty with Senses

Mijn naam is Marie-Christine Verloo, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1989. 

In schoonheidssalon Beauty with Senses in Brasschaat heb ik voor de professionele gezichtsbehandelingen en huidadvies voor thuis gekozen om te werken met "Organicspa", dit zijn 100% biologische producten, vrij van chemicaliën uit Australië.

Dit zijn 100% natuurlijke en biologische gecertificeerde huidverzorgingsproducten wat de kans op gevoeligheid en allergieën tot quasi 0 herleid om jouw huid mooi & gezond 

te houden of te maken en voor elke huid is er een aangepaste huidverzorging.

Of er nu wordt gekozen voor een gezichtsbehandeling, medische pedicure,

een schoonheidsbehandeling of een heerlijk ontspannende massage of een deskundig advies, hier bent u aan het juiste adres.

Beauty with Senses is een sfeervol, knus en professioneel schoonheidssalon gelegen in de Kardinaal Cardijnplein 2, 2930 Brasschaat.

Reeds 31 jaar is het een passie om elke klant persoonlijke aandacht te geven, totale ontspanning en kwaliteit voor een  betaalbare prijs en vakkundig en onderbouwd advies. 

Bij schoonheidssalon Beauty with Senses kunt u helemaal tot rust komen, echt een moment voor uzelf.

Beauty with Senses is uitgegroeid tot een luxe schoonheidssalon die keuze biedt uit verschillende behandelingen.

U kan hier terecht voor gezichtsbehandelingen met of zonder relaxatie, medische pedicure, ontharing, voetverzorging en behandelingen voor huidverbetering.

Mijn missie is om jou huid MOOI & GEZOND te maken met gezichtsbehandelingen op basis van natuurlijke producten die gezond zijn voor je huid en lichaam en om onmiddellijk zicht- en voelbare resultaten te bekomen, wel of niet gecombineerd met rug-, nek- en schoudermassage met warme en koude stenen zodat je volledig kan ontspannen en kan je stralen!


Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Beauty with Senses in Brasschaat.


Tot binnenkort,

Marie-Christine Verloo