Afslanking en Huidverbetering - Brasschaat

Beauty With Senses

Over Mij

Wil jij elke dag stralen?

Hier ga jij ontdekken hoe je op een natuurlijke manier je huid en lichaam kan laten verzorgen en ook zelf thuis.

Schoonheidssalon Beauty with Senses is voor mensen die zich bewust willen laten verzorgen met 100% natuurlijke producten zonder chemische ingrediënten in een warme sfeer en met passie.

In mijn blogs geef ik jou graag tips hoe jij je dagelijks thuis kan verzorgen op een natuurlijke manier, met een gezonde levensstijl en positieve mindset zodat je  mooi & gezond kan verjaren.

Hier krijg jij alle aandacht tijdens elke behandeling en alle zintuigen worden geprikkeld.

Ik ben Marie-Christine Verloo.

54 jaar jong , echtgenote, moeder van 3 zonen, 2 plus-dochters en 2 kleinkindjes.

Op mijn 12 jaar wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden, omdat ik soms met mijn moeder meemocht gaan als zij voor haar verzorging ging naar haar schoonheidsspecialisten en ja hoor ....daar ontstond de passie voor schoonheidsverzorging.

Ik werd toch eventjes op een ander spoor gezet en koos de richting Moderne Talen.

Neen, toch niets voor mijn, daarom stopte ik na 4 jaar met Moderne Talen en koos heel bewust om op Leercontract te gaan om het vak Schoonheidsspecialiste te leren met veel praktijk. Hier heb ik tot op vandaag nog geen minuut spijt van gehad.

Ik werd zelfstandig  nadat ik afgestudeerd was omdat het ondernemen in mijn bloed zit en ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken.

Ik ben elke dag bezig met schoonheid en gezondheid, Ik verzorg me zelf elke dag hoe ik het anderen adviseer, ik eet gezond, doe, yoga, meditatie en ga graag lopen. schoonheid en gezondheid is mijn leven. Deze levensstijl  wil ik graag delen, omdat niet alleen ik, maar ook jij als persoon je goed in je vel kan voelen en mooi & gezond kan verjaren hierdoor.

Wil je meer weten over mijn carriëreweg en mijn passie? ontdek dit in mijn blog: mijn carriëreweg en passie

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in mijn zaak.

Tot binnenkort,
Marie-Christine Verloo