Gezichtsbehandelingen in Brasschaat
bij Beauty with Senses

Onze luxe OrganicSpa gezichtsbehandelingen zijn voor alle huidtypes en leeftijden.

 De 100% natuurlijke en gecertificeerd biologische producten van OrganicSpa  bevatten

nihil chemische stoffen waardoor allergische reacties quasi 0 zijn.

Gezichtbehandeling in Brasschaat

Multi-detox clay treatment €75

De multi-detox behandeling is ontworpen om te zuiveren en ontgiften. Het doel is om de huid te kalmeren en een nieuw evenwicht te creëren voor de ongezonde huid. de hoge potentie van het masker wordt geactiveerd door het zachte stampen met de stamper in de vijzel. Het masker bevat kaolin, groene thee-extract, hyaluronzuur en bentoniet, deze ontgiftende ervaring trekt de onzuiverheden uit het huidoppervlak, verwijdert de dode huidcellen en bevordert de celontgifting.

De vochtbalans wordt hersteld om fijne lijntjes gladder te maken en de huid zichtbaar helderder en steviger te maken.


Age vita-renewal treatment €85

Deze exclusieve actieve behandeling is samengesteld als een tweedelig proces dat zachtjes gemengd wordt in de vijzel. De vitamine c geïnfuseerde gel is ontworpen om te kalmeren, hydrateren, de rijpe huid te versterken en om de jeugdige uitstraling te herstellen.

De actieve vitamine c eigenschappen van de behandeling worden versterkt waardoor de klant een intense anti-aging behandeling krijgen. Het masker bevat krachtige antioxidanten die het huidweefsel versterken en herstellen.

Doodrenkt met groene thee poeder, geeft de behandeling niet alleen een antioxidanten boost maar het zal de huid doen uitstralen en het verouderingsproces vertragen.


Bio-hydra mask treatment €75

Dit masker is gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezel.

Ieder masker werd doordrenkt en geweekt in een unieke formule van plantextracten en een sap met hyaluronzuur gemaakt om door te dringen in de huid en dan vocht en actieve werkstoffen in te sluiten in de huid terwijl de materie de huid afkoelt en verzacht.


Aha rejuvenate peel als supplement €10

Met 13% werkzame bestanddelen, biedt deze op gel gebaseerde behandeling een intensieve begeleiding bij de herstelprocessen van de huid.

Door veroudering neemt de  huidcelvernieuwing af wat resulteert in een ophoping van dode cellen en een doffe huid. Deze geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijk alfa-hydroxy zuren en enzymen uit fruit en andere botanische bronnen die helpen de bovenste huidlagen te egaliseren en de huidtextuur te verbeteren. in tegenstelling tot andere aha behandelingen die de huid irriteren en rood maken, bevat deze formule de verzorgende bestanddelen van aloe vera en olijfblad extract die helpen om de huid koel, gekalmeerd en fris te laten aanvoelen. de behandeling is ontworpen om de huid te egaliseren, verfijnen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te revitaliseren.

Gezichtsbehandeling in Brasschaat

Holistische gezichtsbehandeling met edelstenen

Gezichtsbehandeling in Brasschaat

Multi Detox Clay gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling in Brasschaat

Jade vita-renewal gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling in Brasschaat

Jade Biohydra gezichtsbehandeling